11 July, 2010

bicara malam lalu....

salam pimpinan bitara...
khabare kawan2 alam maya....
udah lama tidak menjengah ke sini,tugasku lebih banyak pergerakan jasad dan akal..tidak hanya b'hadapan makhluk bisu ni..mujur ada speaker kuarkan bunyi...yeaaah!.

Banyak perkara telah b'laku dan ku lalui..namun biarlah ia t'semat dalam hati dan menambah epilog pengalamanku sendiri..memang setiap kali tempuhi perkara baru,episod pengalaman akan turut b'tambah...cuti yang bermanfaat bagiku...walau tak sempat menabur jasa utk bekerja...cukuplah sekadar menabur budi pada kuaga..membantu pd yang lebih memerlukan...iyee...kuaga amat penting bagiku, dalam lipatan memoriku..

terbaru baru sahaja selesai jalankan amanah dalam MINGGU SUAI KENAL (msk) sessi 2010/2011. ade gak yang kenal2 masuk UpC ni...yg best dpt kenalan baru akak2 DPLI...diorg ramai da kawen & ader baru pas pantang..masih menyusu anak.ape yang ku dapat semangat mereka dalam meneruskan pgjian amat dipuji walau t'paksa tinggalkan si kecil...~terharu~...hargai keringat suami sanggup datang tiap dua hari utk amik susu si kecil..besar pengorbanan suami..moga kebahagiaan sentiasa bersama mereka=)..

sebelum MSK join bengkel MSK dulu 2minggu..perancangan yang rapi telah dittpkan utk pastikan MSK b'jalan dgn lancar..tahniah pd k. Shaiha..yeaaah ANDA MAMPU..laki pempuan sekarang dah sama taraf dalam pimpinan.Pempuan pun hebat dalam organisasi..jangan disangkal!...

apa yang sedih tak dapat temani ayah yang x sihat beberapa hari..xpe lah,tgjwb ttp ditunaikan..tugas ttp tugas,nnti dipersoalkan oleh Allah x laksanakan amanah dengan sebaiknya.. pada sahabat2 yang kehilangan  ayah sepanjang cuti semester ini..kuatkan tekad dan azam untuk jadi insan yang cakna&sedar...doakan selalu utk arwah...yang pergi ttp pergi..kita bakal menyusul jua..cuma masa yang tidak pasti...

sekian...~jangan pertikai privacy ku~...

No comments: